Dungeons & Facebook & Dragons

Published by stelabouras in Gaming, Internet

dungeons-n-dragons-tinyadventures 

Η ύπαρξη official D&D Facebook application από την Wizards of the Coast ομολογώ να πω πως ήταν μια ευχάριστη έκπληξη και ευκαιρία για κάτι εναλλακτικό από τα υπόλοιπα games που είναι χρήσιμα μόνο ως time-killers ως επί τω πλείστων.

Η εφαρμογή “Tiny Adventures” λοιπόν, πρόκειται για ένα καλοδουλεμένο online D&D RPG που μπορεί να βασιστεί τόσο στο social κομμάτι όσο και στο single player.

Ο παίκτης, αφού δημιουργήσει τον χαρακτήρα του, με τον κλασσικό τρόπο, μπορεί να επιλέξει από μια λίστα περιπετειών το σενάριο που επιθυμεί και να δει την ιστορία να ξετυλίγεται μπροστά του, καθώς η εφαρμογή τον ενημερώνει μέσω κειμένου για την πορεία της ιστορίας.

Δυστυχώς το μόνο interactivity που παρέχεται, συνίσταται στην διαχείριση του inventory και στην χρήση potions, καθώς και στην χρήση spells σε φίλους σας που έχουν επιλέξει την ίδια ιστορία μαζί σας. Όλα τα υπόλοιπα, από χειρισμό της πλοήγησης, ζάρια και μάχες τα χειρίζεται η εφαρμογή που χωρίζει την κάθε περιπέτεια σε 7 στάδια των 12 λεπτών, ενημερώνοντας τον παίκτη για την πορεία του χαρακτήρα του.

Παρόλα τα στατιστικά και την δυνατότητα level up το παιχνίδι δεν είναι αρκετά διαδραστικό και θυμίζει αρκετά το Progress Quest που είχαμε παρουσιάσει παλαιότερα, μόνο που αυτή την φορά οι Wizards of the Coast προσπαθούν να κρατήσουν τον παίκτη όση περισσότερη ώρα μπορούν στην εφαρμογή, χωρίς κάτι τέτοιο να είναι απαραίτητο.

Άλλωστε το real-time είναι καλύτερο από το turn-based…ή μήπως όχι;

Comments (1)

Menambah Followers Instagram
December 28th, 2016 at 4:27 am

I like this one, great job