Orangoo Spell Checker!

Published by stelabouras in Internet, Software

orangoo.gifΗ εν λόγω ( guess what — AJAX! ) εφαρμογή είναι ένας spell checker όπως αυτός του Word σε πιο απλή αλλά πολύ εύχρηστη υλοποίηση που υποστηρίζει ακόμη και ελληνικά! Δοκιμάστε το! Προσωπικά το βρήκα αρκετά καλό και ελπίζω σε μια ενσωμάτωσή του στο Ajaxwrite.com! emoticon Με όλες αυτές τις online εφαρμογές που τείνουν να αντικαταστήσουν το Office, τολμώ να πώ οτι δεν είμαστε μακριά απο την εποχή που όλα θα τρέχουν απο τον browser! [ Μελλοντική συνομιλία: - Έλα ρε τι απαιτήσεις έχει το Doom V? - Έ να...firefox 3 θέλει και παίζει μιά χαρά... ] ( Το παράκανα δεν μπόρεσα emoticon )

Comments (3)

zero
April 18th, 2006 at 7:24 pm

Μη το γελάς καθόλου…

Το έλεγα σε ένα φιλαράκι μου αυτό και γέλαγε. Του είπα ότι γιατί να παίρνει ο άλλος το video game? Θα κάνει ένα account στην EA, με συνδρομή ετήσια ας πούμε των $50 και θα παίζει όλα τα παιχνίδια online. Ούτε εγκάτασταση ούτε τίποτα.

Επίσης το iTunes Music Store θα μετατραπεί σε iTunes Personal Jukebox. Αντί να πληρώνεις και να τα κατεβάζεις θα πληρώνεις και θα τα ακούς κατευθείαν από εκεί. Όπως το Pandora (http://www.pandora.com/). Αλήθεια τα html tags δουλεύουν?

Το επομενο βήμα είναι να καταργηθούν οι σκληροί. Όλα θα είναι όπως το .mac προσβάσιμα από παντού.

Αυτά είχα να πω…
Επίσης κερνάω σφηνάκια στην υγειά του μέλλοντος. Τεκιλίτσα, κάνει καλό…

\_/ \_/ \_/ \_/ \_/ \_/ \_/ \_/

George Papadakis
April 18th, 2006 at 7:34 pm

http://core.pathfinder.gr/spellchecker

Ελληνικό και ελπίζω καλό:-)

stelabouras
April 18th, 2006 at 7:39 pm

:) poli kalo to core, eixa dei kapoies dinatotites tou palaiotera :P elpizw na kseperasei ta megala paketa pou kikloforoun sto net opws to prototype p.x. ;)