Half-Life Movie Teaser Trailer

Published by stelabouras in Gaming, Videos

Ο φοιτητής Justin Seau, αποφάσισε -στα πλαίσια εργασίας στην σχολή του- να φτιάξει ένα Teaser Trailer για την ‘φανταστική’ ταινία(καθώς δεν σκέφτεται η Valve Software κάποια μεταφορά στην μεγάλη οθόνη) με θέμα το πολυ-βραβευμένο Half-Life 1. Το trailer αγγίζει τα αντίστοιχα επαγγελματικά του είδους και μεταφέρει μέσα στον λίγο χρόνο που διαρκεί την όλη ατμόσφαιρα του παιχνιδιού..Μήπως θα έπρεπε να δούμε τον κύριο Gordon στους κοντινούς κινηματογράφους?

Comments (2)

VirusMagic
September 10th, 2006 at 1:03 pm

Κρίμα πάντως να μην μπορεί να γίνει ταινία. Τέλειο το trailer…

Petrakeas
September 10th, 2006 at 2:11 pm

Πάντως το Half-life2 (και το ep1) δε μπορώ να πω ότι έχουν πολύ πρωτότυπο σενάριο μια και έχουν “δανιστεί” πάρα πολλά στοιχεία από το βιβλίο (και ταινία) War of the worlds.
Αν σκεφτείς την κατάσταση ότι οι ανθρωπότητα βρίσκεται στο έλεος των εξωγήινων , ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν πάει με το μέρος τους, ότι κάποιο άλλοι αντιστέκονται, τα striders, οι καλοί Vortigaunts, το ότι έγινε πόλεμος που κράτησε 7 μέρες και ητηθήκαμε κατά κράτος.
Έχει όμως και ωραία στοιχεία όπως o G-Man και το μυστήριο γύρω από το τι ακριβώς είναι ο Gordon και ποιος ο σκοπός ύπαρξής του…