Mac useful proggie: AppFresh

Published by stelabouras in Internet, Software, Tech

appfresh 

Πριν κάποιες μέρες είχα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα για Windows, το FileHippo, που εξέταζε (απομακρυσμένα) ποια από τα προγράμματα που έχετε εγκατεστημένα στο σύστημά σας ήθελαν update, γλυτώνοντας σας έτσι από ώρες/λεπτά/δευτερόλεπτα αναζήτησης!

Ένα παρόμοιο (και ίσως καλύτερο από άποψη local φιλοσοφίας) update πρόγραμμα για Mac είναι το AppFresh. Με το που εγκατασταθεί, κάνει scan τον υπολογιστή για να εντοπίσει όλες τις εγκαταστημένες εφαρμογές, τσεκάρει για updates (από αυτές που έχει αναγνωρίσει) κατεβάζοντας τις νέες εκδόσεις και προχωρεί στην εγκατάσταση αυτών μέσα από ένα φιλικό περιβάλλον. Να σημειώσω πως στα updates συμπεριλαμβάνονται και αυτά του συστήματος!

appfresh screenshot

Εάν τρέχετε OSX 10.4 δοκιμάστε το AppFresh! Σας γλυτώνει χρόνο!

Comments (2)

Kostis
April 23rd, 2007 at 2:17 pm

Άρχισα να το χρησιμοποιώ πριν περίπου 2 εβδομάδες. Είναι χρήσιμο προγραμματάκι αλλά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Όποτε κατεβαίνει κάποιο update και το κάνω drop στο φάκελο ‘Applications’, μετά το συγκεκριμένο app είναι 0 bytes και δεν δουλεύει! Δεν μπορώ να βρω λύση και συνεπώς το χρησιμοποιώ μόνο για να ενημέρωση και όχι για updates μέσα από το AppFresh.

Sugar
April 25th, 2007 at 6:50 pm

Ειλικρινά κάτι χάνω με αυτή την εφαρμογή.

Κάνει από μόνο του update; Γιατί εμένα δεν μου κάνει; Γιατί κατεβάζει όλα τα updates στο Desktop και με τρομάζει κάθε φορά που πατάω F11;