Μουσικά videoclips με την βοήθεια των…Sims!

Published by stelabouras in Gaming, Internet, Music, Videos

shakira-beyonce-beautiful-liar-sims-2-videoclip 

Τώρα θα μου πείτε “ποιοι καμμένοι κάθονται και τα κάνουν αυτά?” και προφανώς δεν θα έχω κάποια απάντηση πρόχειρη, πάντως τα videoclips που μπορείτε να δείτε τόσο σε αυτό το post όσο και γενικότερα στο Youtube ψάχνοντας “sims 2 video clip” είναι καταπληκτικής πιστότητας με τα αντίστοιχα κανονικά σε βαθμό…αηδίας!

Χρήστες (gamers) που έχουν εντρυφήσει στην τέχνη των Sims σπαταλάνε ώρες/μέρες ολόκληρες σκηνοθετώντας παρόμοια videoclips ή και δικές τους εκδόσεις (χαρακτηριστικό παράδειγμα το Sk8r Boi της Avril Lavigne) δίνοντας μια διαφορετική νότα στα κομμάτια!

Θυμάμαι πάντως πως παλαιότερα είχε κυκλοφορήσει και μίνι σειρά γυρισμένη στο…Sims 2! Κόλλημα ε?

Μερικά ακόμη Sims 2 powered videoclips είναι τα:

Το καλύτερο όμως το άφησα για το τέλος. Μπορείτε να βρείτε επίσης το Harry Potter and The Order of the Phoenix (που δεν έχει βγεί ακόμα στους κινηματογράφους) γυρισμένο στο Sims 2! Έχει κυκλοφορήσει ακόμα και trailer!

Comments (3)

jason
May 9th, 2007 at 1:29 pm

lol ! ayto k an einai kapsimo :D

DaNaH
May 9th, 2007 at 10:00 pm

Εγώ έχω δει και το Yassou Maria του Sarbel σε τέτοιο video clip με Sims, το δείξανε μέχρι και στις ειδήσεις και βγάλανε σε ένα πρωινάδικο ένα κορίτσι 16 ετών από την Θεσσαλονική που το έφτιαξε και μίλησε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σαρμπέλ.

Επίσης έχω δει το I promise myself του Nick Kamen σε Sims video clip.

Εντάξει τι να πούμε… Μερικοί έχουν ποοοοολύ ελεύθερο χρόνο!!! Αρκετά τέτοια κλιπάκια πάντως είναι καλοδουλεμένα και πετυχημένα. :)

stelabouras
May 11th, 2007 at 3:05 pm

@DaNaH

Το πήρε και μένα το μάτι μου το videoclip αλα Sims του Sarbel (στο Star!)….Τι να πω…”Stop killing time” ίσως? :P