Teletubbies are gay?!

Published by ispofacto in Television

teletubbies 

Σύμφωνα με αντιπρόσωπο για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών από την κυβέρνηση της Πολωνίας η γνωστή σειρά προβάλλει αμφιλεγόμενα σεξουαλικά μηνύματα! Κυρίαρχο στοιχείο σύμφωνα με την κυβέρνηση της Πολωνίας, είναι ότι ένα από τα ζωάκια που είναι πρωταγωνιστής στη σειρά ενώ είναι αρσενικού φύλλου κρατάει γυναικεία τσάντα. Η αντιπρόσωπος μάλιστα θα συνεργαστεί με ψυχολόγους για να διαπιστώσει αν όντως προβάλλονται τέτοια μηνύματα στη σειρά. Εγώ θα προσθέσω ότι σίγουρα την ανησύχησε το γεγονός ότι η σειρά προβάλλεται και προέρχεται από βρετανικό κανάλι!

Ως γνωστών πάντως, τα teletubbies στη σειρά είναι ασεξουαλικά, δεν έχουν φύλλο, ούτε έχουν κάποια σεξουαλικά όργανα. Δεν δείχνουν μάλιστα καν ίχνος σεξουαλικών πράξεων εκτός ίσως από τίποτα αγκαλιές! Τώρα πως έφτασε η τύπισσα σε αυτό το συμπέρασμα, δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω…!

Comments (9)

theo905
May 29th, 2007 at 8:43 pm

Μήπως το παρατραβάνε λίγο?

jim_hellas
May 29th, 2007 at 9:09 pm

είναι πολύ παλιά αυτή η υποψία! Νομίζω είχε γίνει και αλλού ντόρος για τα τελετάμπις από κάποιον τηλε-Προφήτη των ΗΠΑ. Είναι τραγική η υποκρισία ορισμένων! Μπορεί η τηλεόραση να δέιχνει αβέρτα σεξουαλικές σκηνές, αίμα, βία, επικίνδυνους τύπους όπως ο τηλε_προφήτης που ανέφερα πιο πάνω, μπορεί τα παιδιά να ΜΗΝ μαθαίνουν σεξουαλική αγωγή στο σχολείο, αλλά για όλα θα βρουν να φταίξουν κάποιον άσχετο.

Μου θυμίζει τον μύθο ότι τα στουμφάκια είναι προπαγάνδα για τον κομμουνισμό! :)

Jason
May 30th, 2007 at 8:50 am

>

ayto distixws den to katalabainw.. giati oi orismenoi exoun thn apopsi klise oti oi vretanoi einai gay/aderfes/xlexledes .. sas plhroforw pws mayra mesanyxta exoyn osoi to pisteyoun ayto kathws sthn Bretania den exoun perissoterous gay analogika me osous exoume edw.. parolayta einai enas laos pou den ntrepetai gia tin sexoualikotita tou kai exei anoikto myalo..

Jason
May 30th, 2007 at 8:52 am

ekana anepitixes quote parapanw sto comment mou kai de to kataxoriseanaferomoun sthn parakatw frash tou ispofacto

Εγώ θα προσθέσω ότι σίγουρα την ανησύχησε το γεγονός ότι η σειρά προβάλλεται και προέρχεται από βρετανικό κανάλι!

KCorax
May 30th, 2007 at 12:22 pm

Έλεος τα teletubies είναι ‘άφυλλα’ και ‘ασεξουαλικά’ όπως σωστά το τοποθέτησε ο Ispo . Αυτό είναι απόλυτα λογικό αφού στις ηλικίες στις οποίες απευθύνονται τα παιδιά δεν έχουν ούτε προσανατολισμό ούτε καν αντίληψη της σεξουαλικότητας της δικής τους ή οποιουδήποτε άλλου.

bezalel
May 30th, 2007 at 1:38 pm

Υπάρχει ένα εμπεριστατομένο άρθρο στο http://www.colourlovers.com για το πως έγινε η συσχέτιση του μωβ χρώματος με το lgbt κίνημα εξαιτίας των teletubbies. Θυμάμαι ότι εστίαζε στις κεραίες και το μωβ χρώμα. Και όλα αυτά πολλές δεκαετίες πριν. Περσινά ξινά σταφύλλια δηλαδή… :)

JS
August 9th, 2007 at 1:15 am

Η Ντίσνευ έκανε προπαγάνδα με τα κινούμενα (άσε που είναι γεμάτα σεξουαλικά υπονοούμενα: http://www.animatedbuzz.com/WB/images/coverart01.jpg), γιατί όχι και το BBC με τα Τελετάμπις; Άλλωστε μπορεί αναλογικά να μην είναι περισσότεροι οι άγγλοι –––, αλλά ποσοτικά είναι!!!

Σοφοκής
May 20th, 2008 at 7:34 am

Τὰ Teletubbies ὅμως δὲν εἶναι ἄφυλλα: ὁ Tinky-Winky καὶ ὁ Dipsy εἶναι ἀρσενικοί, ἡ La-La καὶ ἡ Po θηλυκές. Προφανῶς ἐσεῖς δὲν τὰ βλέπετε τόσο συχνὰ ὅσο ὁ μικρὸς ἀνεψιὸς κι ἐγώ! (Καὶ ὁμοφυλλόφιλα δὲν εἶναι!)

len@@
November 2nd, 2008 at 12:53 am

ΜΗ ΜΟΥ ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ.Ο ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΑ,ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΤΣΑΝΤΑ???ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΟΗΤΟ!