Καλοκαιρινή προσφορά από Forthnet και E-shop

Published by stelabouras in Internet, Tech

forthnet-adsl 

Νωρίς το πρωί πληροφορήθηκα αυτή την προσφορά για ADSL 10Mbps από την Forthnet μέσω του E-shop.gr! Το όλο πακέτο φαίνεται ενδιαφέρον και αν ενδιαφέρεστε πρέπει να προλάβετε γιατί είναι μόνο για μία μέρα (1/6/2007)!

Θυμάμαι πέρυσι τέτοιο καιρό η Forthnet είχε βγάλει παρόμοια ανακοίνωση αλλά πρέπει να ήταν για …1Mbps? Πως αλλάζουν οι καιροί!

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες, τους πρώτους 6 μήνες πληρώνετε 10euro/μήνα και τους υπόλοιπους (η σύνδεση γίνεται αορίστου χρόνου μετά από το 6μηνο) 21,5 . Αυτό που δεν αναγράφεται πουθενά είναι τι γίνεται με την τηλεφωνία. Από την στιγμή που μπαίνει κάποιος στο ιδιόκτητο δίκτυο δεν φεύγει και από τον Ο.Τ.Ε., ή έχω χάσει συνέχειες? Μάλλον το ιδιόκτητο δίκτυο αναφέρεται μόνο στην ADSL και η τηλεφωνία μένει άθικτη…Ένα τηλέφωνο ίσως λύσει το αίνιγμα!

Χμμ…

forthnet eshop

Comments (1)

kok
May 31st, 2007 at 4:08 pm

Σήμερα το πρωί πήγα στα γραφεία της Forthnet για να δώσω αίτηση για το 2Play και ρώτησα και για το συγκεκριμένο θέμα. Το πακέτο προσφέρει 4-10 Mbps εφόσον σε καλύπτει το ιδιόκτητο, ενώ το τηλέφωνό σου παραμένει ως έχει. Βασικό σημείο είναι ότι η σύμβασή σου είναι οπωσδήποτε για 12 μήνες, που σημαίνει ότι μετά από 6 μήνες, θα δίνεις 21,50Euro/μήνα. Τελικά, θα έχεις πληρώσει για ένα χρόνο 16Euro/μήνα.
(6 x 10Euro + 6 x 21Euro = 16Euro/μήνα)
Η προσφορά είναι πολή καλή, αν αναλογιστείς πως υπάρχουν πακέτα με 20Euro/μήνα, που σου προσφέρουν 1Μbps ονομαστική ταχύτητα.