SlideFlickr.com ,δημιουργείστε εύκολα slideshows για το site σας!

Published by stelabouras in Coding, Internet, Software, Tech

slideflickrcom 

Πριν λίγες μέρες αποφάσισα να δημιουργήσω το SlideFlickr ένα απλό (στον σχεδιασμό) πλην χρήσιμο Flickr generator, χρησιμοποιώντας την τελευταία έκδοση του Flickr slideshow viewer και του API που δίνει το site, ώστε να μπορεί ο καθένας να ενσωματώσει δυναμικά slideshows με τις αγαπημένες του εικόνες εύκολα και γρήγορα στο site / blog του!

Το SlideFlickr χρησιμοποιεί μια πολύ απλή φόρμα, παρέχοντας παράλληλα και advanced δυνατότητες για τους απαιτητικούς, μέσω της οποίας μπορείτε να παρουσιάσετε εικόνες από οποιοδήποτε url ή και user από το Flickr! Στις προχωρημένες δυνατότητες μπορείτε να παραμετροποιήσετε περαιτέρω το SlideFlickr σας, ορίζοντας μηνύματα (υποστηρίζονται ελληνικά), μέγεθος, tags και sets!

Θα προσθέσω στο άμεσο μέλλον και άλλα features οπότε σε αυτή την φάση που βρίσκεται το web app θα έλεγα πως χαρακτηρίζεται alpha!

Δοκιμάστε το SlideFlickr (alpha version) λοιπόν και πείτε μου την γνώμη σας!

Υ.Γ. Να ευχαριστήσω τον Στέφανο για τις εύστοχες παρατηρήσεις και την βοήθεια του στο design κομμάτι


Comments (5)

John Karakatsanis
June 4th, 2007 at 10:15 pm

Πολύ ωραία εφαρμογή!

tomtoub
June 6th, 2007 at 8:45 am

Firefox -> OK
IE -> “Internet Explorer cannot download. Unspecified error”
Opera -> Δεν δείχνει τίποτα.

stelabouras
June 6th, 2007 at 9:19 am

@Tomtoub

Είμαι ενήμερος για τα errors (thanks για το comment though!) και προσπαθώ να τα λύσω. Όταν επιλυθούν και αυτά το web app θα μεταβεί σε beta φάση! ;)

tomtoub
June 6th, 2007 at 9:23 am

nice :)

xBlog.gr » Blog Archive » Δημιουργήστε slideshows με το SlideFlickr
October 10th, 2007 at 10:06 pm

[...] από λίγες μέρες ο Stelabouras από το wiggler.gr δημιούργησε το SlideFlickr.com, μία πολύ ωραία εφαρμογή, η οποία σας επιτρέπει να [...]