Why I love Google…

Published by stelabouras in Internet, Software, Tech

i_love_google 

Γιατί όταν αγοράζει μια υπηρεσία, χαρίζει στους users της τα pro features εντελώς δωρεάν! Αυτό έγινε σήμερα με τον Feedburner (που είχε εξαγοραστεί πρόσφατα από την Google), στον οποίο όλα τα pro-only features (item use, live hits etc) έγιναν πλέον free (αλήθεια πως θα ένιωσαν όλοι όσοι πλήρωναν τόσο καιρό για αυτά?)!

Τα στατιστικά των feeds αναμένεται λογικά να ενοποιηθούν με αυτά του Google Analytics για να υπάρχει μια πιο γενική εικόνα του site μαζεμένη σε ένα σημείο, από τα κανονικά στατιστικά, στατιστικά για τα feeds, podcast / vidcast downloads μέχρι και ad-revenue (από το google adsense). Μήπως έφτασε η στιγμή να εγκαταλείψουμε το Mint?

Το ατελείωτο πανηγύρι των εξαγοράσεων για την Google όμως, όπως ήταν φυσικό, δεν σταμάτησε στο Feedburner. Χθες η εταιρία ανακοίνωσε την εξαγορά της Grand Central, που είχε δημιουργήσει την ομώνυμη υπηρεσία σύμφωνα με την οποία ο χρήστης μπορεί να ομαδοποιήσει πολλούς τηλεφωνικούς αριθμούς σε έναν και να επιλέγει ποια τηλέφωνά του θα χτυπούν ανάλογα με τον αριθμό που καλεί! Χμμ let the Google Phone theories begin? Ή μήπως ετοιμάζεται κάτι που θα ενσωματωθεί στο Google Talk? Ίδωμεν…

feedburner pro stats

Μια άποψη από τα μέχρι πρωτινός pro features του Feedburner που είναι πλέον free!

Comments (6)

γοογκλε σακς
July 3rd, 2007 at 10:03 pm

google sucks big time.ξυπνάτεεεεε !

kbee
July 4th, 2007 at 12:25 am

Goolge την πάω με χίλια!
Χρησιμοποιώ τα πάντα, από mail, analytics, adsense ως και reader groups κτλ! Πολύ δυνατή εταιρία… Και έχει και τέλειες συνθήκες για τους εργαζόμενους *τα μεγαλοστελέχη τουλάχιστον.

Titanas
July 4th, 2007 at 1:27 am

Η νέα εξαγορά βολεύει τρομερά το corporate περιβάλλον.

Feedburner PRO - pestaola.gr
July 4th, 2007 at 11:08 am

[...] [via] Tags: analytics, feedburner, feedburner+pro, google, internet pestaola [...]

Google + Feedburner, υπάρχουν νεότερα at Wiggler
April 30th, 2008 at 10:41 am

[...] Να σημειώσω επίσης πως μια ακόμη θετική ενέργεια της Google, που έγινε λίγο καιρό μετά την εξαγορά του Feedburner, ήταν η διάθεση των prenium accounts δωρεάν σε κάθε χρήστη. [...]

keratosis pilaris natural treatment
July 8th, 2014 at 9:17 pm

Wow, superb weblog structure! How long have you
ever been running a blog for? you made running a blog glance easy.

The total glance of your web site is excellent, let alone the content!