Tangler, Discussions 2.0

Published by stelabouras in Internet, Software, Tech, Videos

tangler 

Πρόσφατα έπεσε στην αντίληψή μου το Tangler, μια νέα προσέγγιση στα forums / discussion groups που έχει κάτι διαφορετικό και πιο “φρέσκο” να δείξει σε αυτόν τον τομέα.

Το Tangler, όπως μπορείτε να δείτε και στο συνοδευτικό video, είναι ένα μεγάλο forum το οποίο χωρίζεται σε groups ανάλογα με το θέμα συζήτησης. Όταν επισκέπτεστε ένα group έχετε την δυνατότητα να συζητήσετε μέσα σε αυτό (αφού πρώτα έχετε εγγραφεί στο Tangler) ορίζοντας το topic και το κυρίως κείμενο του θέματος σας. Το topic τότε εμφανίζεται αυτόματα στην αριστερή sidebar του group δίνοντας την δυνατότητα σε όλα τα μέλη να το δουν απευθείας και να απαντήσουν.

Το πιο σημαντικό κομμάτι του Tangler είναι ίσως το γεγονός ότι είναι ένα ζωντανό δίκτυο συζητήσεων, αφού όσο κάνετε browse στις σελίδες του, μπορείτε να έχετε instant notifications για απαντήσεις σε θέματα που παρακολουθείτε, αλά Growl!

Overall μπορώ να πω πως το Tangler πρόκειται για μια πολύ καλή προσπάθεια, που ίσως φέρει την εξέλιξη στα forums όπως τα γνωρίζουμε σήμερα.

Comments (4)

entro
July 8th, 2007 at 11:49 pm

Πολύ καλό post.
Και ωραίο το comment που κάνει ο τύπος στη τελευταία σκηνή..

stelabouras
July 9th, 2007 at 9:41 am

Χαχα! Πάει ο Mac!

Impetprorpguept
July 12th, 2007 at 10:25 pm

Hi
It`s may be interesting for you =) I`m found a site,where it is possible to load the movies. Need to registration.

Here
Enjoy ;-)

lokimikoj
September 21st, 2007 at 8:57 pm

Hi all!

I am really excited. Very useful, i found lots of intresting things here. Your web site is helpful. Best regards!