50 Reasons Lord of the Rings SUCKS

Published by ispofacto in Cinema

the-lord-of-the-rings-the-fellowship-of-the-ring-poster 

Σε πολλούς η τριλογία Lord of the Rings θεωρείται ένα από τα καλύτερα δημιουργήματα του σύγχρονου κινηματογράφου. Ιδιαίτερα δε η τρίτη ταινία φιγουράρει στο imdb σε ιδιαίτερα ψηλή θέση. (Νο. 9) Σίγουρα όμως κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι είναι τελείως υποκειμενικό αν μια ταινία αρέσει σε κάποιον η όχι. Έτσι λοιπόν υπάρχει κάποιο άτομο που δεν του άρεσε το Lord of the Rings και αποφάσισε να γράψει 50 λόγους γιατί δεν του αρέσει η ταινία. Για όσους λοιπόν δεν τους άρεσε η ταινία ή είναι περίεργοι για το πως είναι δυνατόν να μην άρεσε μια τέτοια ταινία σε κάποιον μπορούν να ρίξουν μια ματια στο παρακάτω site.

Παρακάτω παραθέτω έναν από τους λόγους για να καταλάβετε το είδος του άρθρου: :P

Horse sense. Why didn’t they take horses on their quest? Or even better, why didn’t Gandalf’s giant flying bird friend haul them into Mordor? Watch out, Frodo! All of your methods of transportation have been swallowed by the Dark Lord of the Plot Hole!

Comments (8)

artech
July 16th, 2007 at 11:30 am

Έχω προσπαθήσει 3 φορές να δω έστω το πρώτο μέρος. Στα 15 λεπτά έχω μπερδευτεί απίστευτα από τα ονόματα των ηρώων και δεν καταλαβαίνω τίποτα.

stelabouras
July 16th, 2007 at 11:50 am

Χάχα, αυτό με τους αετούς το είχαν αναφέρει και στο “How it should have ended”!

Φυσικά να πω ότι γενικά το όλο θέμα με τον τρόπο του ταξιδιού δεν είναι θέμα της ταινίας (δηλαδή δεν το σκέφτηκε ο Peter Jackson) αλλά του βιβλίου του J.R.R. Tolkien που δεν χρειάζεται να εξηγηθεί το γιατί, είναι σαν να ρωτάμε για ποιο λόγο μπήκαν οι Έλληνες στον κόπο να κάνουν τον πόλεμο στην Τροία για μια γυναίκα στην Ιλιάδα…

Πάντως έχει φάση ο τυπάς!

Πλούτωνας
July 19th, 2007 at 1:14 pm

Σχετικά με τον αετό, δεν τους πήγε ο αετός που πετάει γρήγορα για τον ίδιο λόγο που ο πρωταγωνιστής στο transformers διανύει μια απόσταση και πάει μια ταράτζα με τα πόδια και όχι με κάποιο όττομποτ. Θα ήθελα ο τύπος να γράψει ένα αντίστοιχο post για την ταινία transformers).

@artech: Και που να (προσπαθήσεις) να διαβάσεις το Σιλμαρίλλιον – 800 ονόματα (και με συγγένειες μεταξύ τους).

maksek
July 26th, 2007 at 2:19 pm

Εντάξει έλεος. Σταμάτησα να διαβάζω στο 8. Τον ενοχλεί που το δαχτυλίδι αλλάζει μέγεθος! Βρε νούμερο, το ότι τους κάνει αόρατους δεν σε πείραξε;;;
Ο τύπος είναι σαν αυτούς που πάνε σε ταινία Τζεημς Μποντ και γελάνε συνέχεια σχολιάζοντας “τι κάνει μωρέ, δεν γίνονται αυτά”!!!!
Δεν ξέρετε τι πάτε να δείτε ρε παιδιά; Ταινία, φαντασία, θέαμα. Αν θέλετε ρεαλισμό καθίστε σπίτι σας στις μίζερες ζωούλες σας, να μη μας πρήζετε κι εμάς. Ουστ, παλιοχλεχλέδες!!!!

Iluvatar
August 1st, 2007 at 2:48 pm

Kala,o tipos ine gelios,ektos pou fenete oti den diavase to vivlio(mpori na min kseri kan oti iparxi) kan leei kai oti ine antigrafi apo tenies pou otan ginotan to vivlio den ipirxan,Eleos.Mou aresi pou antigrapse apo ta videogames tis blizzard pou otan egrafe to vivlio o tolkien den ipirxan videogames.To pio megaliodes ine auto. :P

Watch out! He’s going to explode!

The heroes are shown eating again and again, and yet no one ever goes to the bathroom throughout their entire quest.

Gmt,giati na min tous dixni na xezoun? :P lol

Yanna
October 18th, 2007 at 3:20 pm

Παιδιά, το διάβασα όλο το άρθρο κι έφριξα!! Ο τύπος είναι τελείως καμμένος!!! Άκου gay τα Ξωτικά… Artech, μην φρικάρεις αλλά έχω δει την πρώτη ταινία 8 φορές. Την δεύτερη 12 και την τρίτη επίσης 8. Χωρίς να μετράμε το πόσες φορές βάζω το DVD μόνο και μόνο για να δω τις αγαπημένες μου σκηνές…

Yanna
October 18th, 2007 at 3:22 pm

Α, και ξέρω όλο το Σιλμαρίλλιον απέξω και ΔΕΝ μπερδεύομαι με τις συγγένειες!!!!

Antonius
October 25th, 2008 at 1:28 am

Εγώ δεν έχω διαβάσει το Σιλμαρίλλιον, άλλα ποτέ δεν μπέρδεψα το ποιός είναι ποιός στην ταινία.
Όσον αφορά το 10: Δεν υπήρχε η παραμικρή περίπτωση να πλησιάσουν οι αετοί στην Mordor. Ο αέρας εκεί είναι πολύ πυκνός, πράγμα που δυσκολεύει την ορατότητά τους, δηλητηριασμένος και η περιοχή φυλάσσεται πολύ καλά από τα ιπτάμενα Nasgul.
Αλλά από την άλλην, είναι απλά είναι χιουμοριστικό άρθρο. Το πρόβλημα είναι ότι μερικοί που δεν έχουν δει την ταινία, κρίνουν από το άρθρο.