Google Earth Flight Simulator!

Published by stelabouras in Internet, Software, Tech

google-earth-flight-simulator 

Η ενσωμάτωση ενός -σχεδόν- ολοκληρωμένου Flight Simulator στην νέα έκδοση του Google Earth και η αποσιώπηση του feature αυτού από την Google, το καθιστά ίσως το easter egg of the year!

Κατεβάζοντας το Google Earth και κρατώντας τον συνδυασμό των πλήκτρων (ενώ είστε οπουδήποτε στην στον κόσμο) Ctrl+Alt+A (κεφαλαίο A) ή Command+Option+A για Mac, έχετε πρόσβαση στον κρυφό flight sim made by Google!

Με 2 διαθέσιμα αεροπλάνα (F-16 και SR22) και την δυνατότητα να επιλέξετε αεροδρόμιο ή απλά να απογειωθείτε από εκεί που βρίσκεστε κάνουν το feature αυτό απλά ακαταμάχητο! Πλήρεις οδηγίες για τα controls του αεροπλάνου μπορείτε να βρείτε στην σελίδα που έχει δημιουργήσει η Google. Φυσικά flight simulator και εύκολος στην χρήση δεν νοείται, αλλά η δουλειά που έγινε σε αυτή την περίπτωση είναι εκπληκτική, η απογείωση και το ταξίδι είναι αρκετά εύκολη υπόθεση μετά από μικρή εξάσκηση!

Συγχαρητήρια πάντως στην Google, χωρίς έξοδα μπορεί πλέον κάποιος να πιλοτάρει ένα virtual αεροπλάνο, θαυμάζοντας τα τοπία του πλανήτη και όλα αυτά μόνο με ένα πρόγραμμα!

[via]

Google Flight Simulator

Comments (10)

ΧΚ
September 4th, 2007 at 1:04 pm

Teleio paw na to dokimasw amesws

marios
February 13th, 2008 at 11:27 am

fenete kalo

Vaios
June 18th, 2008 at 9:00 pm

grvirtualpilots.spruz.com

Ioannis Avgeros
October 25th, 2009 at 3:00 am

Nai… einai oti teleiotero uparxei se flight simulator, mi koitate pou den exei oute kan organa to aeroplano… einai pantws OLOKLIRWMENO!!!