MySpaceIM + Skype

Published by stelabouras in Hardware, Internet, Software, Tech

myspaceim 

Αν και δεν επικεντρώνομαι σε νέα σχετικά με το MySpace, ομολογώ πως η συνεργασία με το Skype ήταν κάτι που με προβλημάτισε.

Το MySpace διαθέτει από τα τέλη του Μάη τον δικό του IM client με όνομα MySpaceIM που βρίσκεται σε beta φάση. Πριν κάποιες μέρες κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση του client που υποστηρίζει κλήσεις σε όλους τους MySpace friends και Skype contacts του χρήστη, αλλά και σε κάθε τηλέφωνο (κινητό ή σταθερό) που υποστηρίζει DTMF (“Touch Tone”) και Dial Tone. Επίσης, όπως φαίνεται στο site του MySpaceIM, είναι δυνατή μια και μόνο δωρεάν δοκιμή (μέχρι 10 λεπτά και για μία φορα) της υπηρεσίας κλήσης προς κινητά ή σταθερά (εντός της χώρας).

Πόσοι άραγε θα το χρησιμοποιήσουν; Γιατί το Skype συνεργάστηκε με το Myspace και όχι με άλλα νεώτερα social networks;

Comments (3)

Petrakeas
December 14th, 2007 at 3:56 am

Έχω την εντύπωση (χωρίς να έχω διαβάσει νούμερα) ότι το myspace έχει τους περισσότερους χρήστες.. Ίσως γι αυτό!

RooF
December 14th, 2007 at 7:24 am

Όχι μόνο αυτό αλλά και ο μέσος όρος ηλικιών που το χρησιμοποιούν είναι μεγαλύτερος. Δεν ξέρω βέβαια αν αυτό μπορεί να είναι λόγος που το διάλεξαν.

stelabouras
December 14th, 2007 at 8:05 am

Δεν είμαι σίγουρος κατά πόσον έχει τους περισσότερους χρήστες, μπορεί ναι μπορεί και όχι, πάντως όσο αναφορά τον μέσο όρο ηλικιών που το χρησιμοποιούν, δεν θα έλεγα πως είναι μεγαλύτερος από π.χ. το Facebook….Ίσως πάλι να είναι η ιδέα μου :P