Όταν τα virtual items αποκτούν υλική υπόσταση

Published by stelabouras in Internet, Multimedia, Tech

troll-player 

Μπορεί να είναι γνωστή εδώ και καιρό η υπηρεσία της FigurePrints, με την βοήθεια της οποίας μπορείτε να αποκτήσετε ένα τρισδιάστατο μοντέλο του χαρακτήρα σας από το World of Warcraft, παρόλα αυτά δεν είναι λίγοι οι fans και τα eshops που δημιουργούν παρόμοια items σε…πιο λογικές τιμές!

Μια φανατική wow player από την Άπω Ανατολή, της οποίας το όνομα δεν μπορώ να προφέρω (艾珂 ?!) δημιουργεί καταπληκτικά 3d μοντέλα χρησιμοποιώντας απλές τεχνικές με πλαστελίνη που όμως έχουν ένα μοναδικό anime style χωρίς παράλληλα να ξεφεύγουν από το WoW universe. Δεν μου φαίνεται να τα έχει προς πώληση, αν όμως ενδιαφέρεστε, περάστε από ένα google translate πρώτα το blog της, μήπως βγάλετε άκρη.

Από την άλλη, το καταπληκτικό eshop “Etsy“, που πουλάει χειροποίητα προϊόντα και το προτείνω ανεπιφύλακτα, έχει στην συλλογή του διάφορα μικρο-αντικείμενα που έχουν σχέση με το παιχνίδι (δακτυλίδια, amulets, hearthstones) αλλά και φυτά με ονόματα από το mmo της Blizzard!

Όσοι λοιπόν είστε συναισθηματικά δεμένοι με το παιχνίδι, μπορείτε πλέον να έχετε τα αντικείμενα αυτά IRL (in real life)!