Giant Bomb is the New Gamespot

Published by ispofacto in Gaming, Internet

giantbomb 

Είναι γενικά γνωστό ότι το Gamespot έχει υποπέσει σε ….βαθιά παρακμή μετά την απόλυση του editor του, Jeff Gerstmann. Μετά από αυτό το περιστατικό, οι περισσότεροι και πιο γνωστοί editors έφυγαν από το Gamespot. Φυσικά μαζί με αυτούς, έφυγε και όποια credibility υπήρχε σε αυτό.

Ο Jeff Gerstmann λοιπόν μαζί με τον πρώην συνάδελφό του από το Gamespot, τον Ryan Davis αποφάσισαν να ξεκινήσουν μία καινούρια προσπάθεια και δημιουργήθηκε το Giant Bomb! Στη συνέχεια τους ακολούθησαν οι Brad Shoemaker και Vinny Caravella, πρώην του Gamespot και αυτοί. Σκοπός της σελίδας είναι να παρέχει μία κατά το δυνατόν πιο αντικειμενική ενημέρωση στο χώρο. To full ξεκίνημά της αναμένεται σε λίγο καιρό. Σίγουρα πάντως όσο η σελίδα έχει ακόμα ερασιτεχνική χροιά θα παρέχει πολύ καλύτερη ενημέρωση. Μακάρι να γίνει όπως τα πρώτα χρόνια του Gamespot και να ακολουθήσει την ίδια πορεία με αυτό μέχρι ένα σημείο σαφώς…

Comments (4)

HitMan
June 12th, 2008 at 4:41 pm

Looks nice! Kαι σε στυλ “blog” να μείνει… με κάποιες διορθώσεις και προσθήκες δεν νομίζω να με χαλάει.

Πάντως το Gamespot προσωπικά σταμάτησα να το επισκέπτομαι ποοοοολύ καιρό πριν. Πες λόγω χαζών reviews, πες λόγω τιγκά στις διαφημίσεις…. κάπου χάσανε την μπάλα.

EuphangeL
June 12th, 2008 at 5:42 pm

Giant “Bomb” καθώς μου “σκάει” σε Firefox όσο και σε IE 7

Fanis
June 13th, 2008 at 3:27 am

kala auta ta site(ign,gamespot,fileplanet) einai olo emporia

THANOS
May 28th, 2009 at 8:23 pm

545654