Back-ups στο Wii χωρίς τσιπάκι!

Published by ispofacto in Consoles, Gaming, Software, Tech, Videos

wii_on_the_ground 

Ναι καλά διαβάσατε, πλέον είναι δυνατό ένα ατσιπάριστο Wii να παίξει αντιγραμμένα δισκάκια. Η διαδικασία-όπως πολύ πιθανόν θα υποθέσετε και οι ίδιοι-ανακατεύει μέσα το homebrew channel που δίνει τη δυνατότητα για τρέξιμο homebrew κώδικα χωρίς τσιπάκι. Ένας τύπος λοιπόν με το όνομα Waninkoko κατάφερε μέσω exploit να τρέξει το τελευταίο Zelda σε αμοντάριστο Wii.

Για του λόγου το αληθές μπορείτε φυσικά να δείτε και το ανάλογο βίντεο. Για περισσότερες μάλιστα πληροφορίες μπορείτε να πάτε και στην ανάλογη σελίδα. Στην σελίδα αυτή μάλιστα αναφέρεται ότι ο τύπος ειδοποίησε πρώτα την Nintendo για να της δώσει την δυνατότητα να αντιδράσει αλλά αυτή δεν του έδωσε σημασία!

Comments (3)

logothetis
September 16th, 2008 at 5:31 pm

Και χωρίς να χάσεις την εγγύηση..Εκπληκτικό…

marinos35
September 16th, 2008 at 6:12 pm

Μερικές διευκρινήσεις
Ο Waninkoko δεν επικοινώνησε ποτέ με την Nintendo
Ο bushing ήταν αυτός που το πρωτοβρήκε και επικοινώνησε.
http://hackmii.com/2008/07/dear-nintendo/
Μάλιστα αυτός και η ομάδα του (αν θυμάμαι καλά) το είπαν στον Waninkoko μέσα σε ένα πλαίσιο συνεργασίας και το μετάνιωσαν λόγο της ανευθυνότητας που έδειξε ο τελευταίος όταν έβγαλε ένα πρόγραμμα που μπορούσε να χαλάσει τα Wii.

Αξίζει ακόμα να αναφέρω πως το άρθρο “Homebrew DVD player στο Wii!” είναι δουλειά του bushing και της ομάδας του, και είναι βασισμένο στο ίδιο exploit.

Xavier Gutierrez
November 12th, 2008 at 11:55 pm

9yj0yenie8kricc9