Προέβη σε χειρομαλάξεις..

Published by Petrakeas in General

ceb5cebbcebbceb7cebdceb9cebaceb7ceb1cf83cf84cf85cebdcebfcebcceb9ceb1 

Πριν λίγο είδα στο “Ράδιο Αρβύλα” το δελτίο τύπου της αστυνομίας για την επιχείρηση που έκανε σε νυχτερινό κέντρο το οποίο βιντεοσκοπούσε τις πράξεις των πελατών με τις κοπέλες που δουλεύουν εκεί. Όπως καταλαβαίνετε η επιχείρηση έπρεπε να είναι “stealth” και ο κίνδυνος μεγάλος! Διαβάστε τι γράφει η αστυνομία για την εξέλιξη της επιχείρησης:

Ο ένας εκ των αστυνομικών συμφώνησε με τη μία εκ των γυναικών για τον ατομικό χορό και αφού αρχικά τον οδήγησε σε υπάλληλο του νυχτερινού κέντρου, όπου παρέδωσε το προσημειωθέν ποσό, στη συνέχεια αυτή τον οδήγησε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου παντελώς γυμνή, έτριβε τα γεννητικά της όργανα πάνω στο μόριο του αστυνομικού, προσποιούμενη την ερωτική πράξη, αφήνοντας τον ίδιο να τη θωπεύει ελεύθερα σε διάφορα σημεία του σώματός της, ενώ επίσης προέβη σε χειρομαλάξεις του μορίου του αστυνομικού-πελάτη, με αποτέλεσμα αυτός να εκσπερματώσει

Να κάνω μια διόρθωση στο κείμενο της αστυνομίας, μιας και το είχα ακούσει από τον Ασκητή. Το ρήμα δεν είναι εκσπερματώνω, αλλά εκσπερματίζω..

Comments (3)

kavaliotis
February 5th, 2009 at 8:31 pm

Ευτυχως που η ελληνικη αστυνομια προεβει σε τετοιες επιχειρησεις να μας γλυτωσουνε απο αυτες τις δολοφονους στριπτιζουδες. Δε πα να κυκλοφορουν ελευθεροι οι δολοφονοι ολοκληρων εθνων, οι παιδεραστες παπαδες, οι κλεφτες του κοσμακη, τουλαχιστον ειμαστε σιγουροι οτι οι αστυνομικοι εκσπερματιζουν πρωτα (εμ τι μαλακας ητανε να μην το εκμεταλλευτει?!) και μετα τις συλλαμβανουν για να την βγαλουν και τζαμπα. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!

dali13gr
February 6th, 2009 at 12:02 am

οι αστυνομικοι εκσπερματιζουν πρωτα (εμ τι μαλακας ητανε να μην το εκμεταλλευτει?!) και μετα τις συλλαμβανουν

Εεεεε πως… Έπρεπε να έχει αποδεικτικά στοιχεία!

Petrakeas
February 6th, 2009 at 3:46 pm

@kavaliotis μια μικρή ένσταση σε αυτά που γράφεις. Νομίζω πως τα κακώς κείμενα τις αστυνομίας οφείλονται στην πολιτική ηγεσία κατά κύριο λόγο.