Metroid Prime Trilogy

Published by ispofacto in Consoles, Gaming, Hardware, Tech

metroid-prime-3 

H Nintendo ανακοίνωσε την κυκλοφορία τον Αύγουστο του Metroid Prime Trilogy. Στην ουσία πρόκειται για ένα ξαναζέσταμα των δύο πρώτων Metroid Prime με χειρισμό αλα Wii, στο πνεύμα πολλών παιχνιδιών του Gamecube που έχουν ξανακυκλοφορήσει για Wii με την ίδια ακριβώς …μεταμόρφωση.

Σίγουρα αρκετοί που δεν έχουν παίξει τους πρώτους δύο τίτλους επειδή δεν είχαν το Gamecube, θα βρουν μια ευκαιρία για να τα παίξουν στο Wii με τον καινούριο χειρισμό που θα έχουν. Η τιμή του πακέτου ανέρχεται σε επίπεδα ενός καινούριου τίτλου, κάτι που προσωπικά θεωρώ λογικό καθώς στο πακέτο προσφέρεται και το Metroid Prime 3 που δεν έχει μπει ακόμα σε …retro mode!

Comments (2)

Πίκος Απίκος
May 23rd, 2009 at 11:13 am

Έχω παίξει και τερματίσει και τα τρία. Πραγματικά πρόκειται για παιχνιδάρες και με τον καινούριο χειρισμό με το χειριστήριο του Wii πιστεύω ότι θα αποτελέσουν ακόμα πιο διασκεδαστικές εμπειρίες, ειδικά για αυτούς που δεν έχουν παίξει κανένα από τα παιχνίδια αυτά.O σχεδιασμός των επιπέδων νομίζω θα αφήσει πολλούς άφωνους με την πρωτοτυπία και την ευρηματικότητά του.

Αυτά και καλό σαββατοκύριακο σε όλους!

Avertedd
May 26th, 2009 at 7:42 am

Навеяно наверное стандартным мышлением? Будьте проще ))